INFO@DETUINENVANSCHALUINEN.NL

BEL ONS OP 06 - 20 61 38 89

Samenwerking met professionals

Vernieuwend aan onze aanpak is ten eerste de methodische benadering, met meetbare gegevens, die iedereen kan begrijpen. Vernieuwend is vervolgens ook ons initiatief om te komen tot een naadloze samenwerking met andere professionals. Dat moet leiden tot de beste oplossingen voor mensen uit de doelgroep in onze regio.

We denken daarbij aan het ondersteunen van vrijwilligers, die zich op één of andere wijze bekommeren om mensen met geheugenproblemen. We denken aan hechte samenwerking met thuiszorgorganisaties om de balans tussen zorg en welzijn goed te bewaken. En tenslotte denken we aan de samenwerking met verpleeghuisinstellingen om ook een passende daginvulling te bieden op de boerderij als iemand onverhoopt toch al in het verpleeghuis moet worden opgenomen.


Langer thuis blijven wonen

Verpleeghuizen raken overvol. Kleinschalig wonen is niet voor iedereen betaalbaar. Als iemand nu voor een verpleeghuis kiest, is het moeilijk om in de eigen omgeving te kunnen blijven. Wij werken graag met u samen, zodat we kunnen meehelpen om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, zonder dat het netwerk overbelast raakt.